Pharma Akademija studeni 2017. - stručna predavanja za magistre farmacije

Pharma Akademija studeni 2017. u brojkama

0

sudionika u Osijeku

0

sudionika u Rijeci

0

sudionika u Splitu

0

sudionika u Zagrebu

Pharma akademija okupila više od 1000 magistri farmacije!

Pharma akademija, projekt sustavnog educiranja i informiranja magistri farmacije o suvremenim trendovima i novostima iz područja farmacije, po drugi puta ove godine je okupila preko 1000 magistri i stručnjaka iz farmaceutske industrije.

Sudjelovanje na stručnim predavanjima je, kao i uvijek do sada, bilo potpuno besplatno za sve magistre farmacije. Povjerenstvo za stručno usavršavanje Hrvatske ljekarničke komore skup je vrednovalo s 2 boda.

Magistre farmacije su mogle rezervirati svoje mjesto na jednoj od 4 ponuđene lokacije, u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zagrebu, na kojima su održana predavanja. Kao i uvijek, pokazale su želju i motivaciju za usvajanjem novih znanja i praćenje trendova u farmaceutskoj industriji.

Organizator Pharma akademije, tvrtka Kreativna poslovna rješenja, zahvaljuje generalnom pokrovitelju tvrtci Medis, sponzorima koji su podržali i ponovno prepoznali važnost Pharma akademije (Oktal PharmaStadaAbela PharmAltamedicsMilsingJadran galenski laboratorij), Hrvatskoj ljekarničkoj komori koja je stručni skup vrednovala s 2 boda i sudionicima skupa koji su svojim dolaskom omogućili ovakav uspjeh.

Zanimljive teme, veliki broj sudionika i stručnost predavača postavili su još veće standarde u usavršavanju i edukaciji magistri farmacije diljem Hrvatske.

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i radujemo se četvrtoj Pharma akademiji 2018.!

Program

*Organizator zadržava pravo promjene rasporeda.